Harijadi I'jaaz dan Israa'!

Assalamualaikum wbt

Emak sebenarnya dah lama berangan nak buat tema construction ni. Dah berbulan-bulan. Sebab tu la kot Emak lagi excited daripada anak-anak! Hahahahahaha

Tapi sebab banyak juga kekangan, jadi tak dapat nk buat majlis proper lagi. Nanti lah, tunggu birthday Imran bulan Nov kot. Boleh buat sekali harung. Yang ni buat awal sebab I'jaaz punya birthday 26 Ogos dan ada sambutan di sekolah dia. Israa' pulak menyusul seminggu lepas tu, 2 September. Dah alang-alang, buat aje la sekali.

Tatttaraaaaa!



Ni kek birthday yang I'jaaz bawak ke sekolah
Sebenarnya Emak nk baked sendiri dan konsepnya lain sikit tapi apakan daya, Emak injured plak (tengok entry sebelum ni). So mintak la tolong Mak Ngah I'jaaz belikan kek and Emak just deco aje mengikut tema.

Ok la jugak kan? :p

Dan Mak Ngah juga tolong settlekan urusan buat buku doa kanak-kanak ni. EMak just design cover aje..then semua yg lain Mak Ngah buatkan termasuklah printkan paper bag. Yeay! Thanks Mak Ngah, we love u!


A few days lepas tu, waktu harijadi Israa', rombongan kengkawan usrah Emak datang umah bawak kek. SUPRISE! Yang part paling kelakar, sebab suprise so diorang bawak cheese kek. Birthday boy nye dan abang Imran pulak both allergy to cheese! Hahahaha. So yg banyak makannya Emak dan I'jaaz lah..

Anyways, i hope all of u grow healthily and happily.
Semoga semuanya baik-baik sahaja dan sentiasa di bawah lindungan-Nya

Muuuuuuuuah

Love,

Emak

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment