Everybody loves SALWA!

Everybody loves SALWA!

Assalamualaikum wbt Well, kata orang malang tidak berbau. Kalau  bau senang le nk elak kan? kan? Waktu menulis ni dah hari ke 6 merasa l...

0 Comments
Pada umur berapakah sesuai untuk ajar anak dengan Al-Quran?

Pada umur berapakah sesuai untuk ajar anak dengan Al-Quran?

Umur berapa paling sesuai ajar anak Quran? Jika anda ada anak lingkungan 2 tahun hingga remaja, mohon amik masa baca...

0 Comments
BERTENANG, tak perlu tergesa-gesa jika nak BERJAYA!

BERTENANG, tak perlu tergesa-gesa jika nak BERJAYA!

Kita ni semua nak CEPAT!! Jangan baca kalau rasa tak setuju, sebab nanti awak juga yang sentap tak tentu pasal. Cuba perhatikan, apa ju...

0 Comments
Bahaya jika terlalu Cerewet, Perfectionist atau menghidap OCD

Bahaya jika terlalu Cerewet, Perfectionist atau menghidap OCD

Jangan bangga jika anda ada OCD! Ramai orang yang saya jumpa memang bangga dia ada OCD.Mungkin dia rasa hidupnya sempurna atau dia tak ...

1 Comments
Maksud Sweet sebenar pasangan suami isteri

Maksud Sweet sebenar pasangan suami isteri

Sweet adalah Bila dah seminggu tak beli air di pasar ramadhan, tetiba teringin nak air tebu tapi tak terbeli jugak. Sekali si dia masuk ker...

5 Comments
Mat Jenin tak salah pun!!!

Mat Jenin tak salah pun!!!

Assalamualaikum wbt Siapa sini selalu dengar cerita Mat Jenin? Sewaktu sekolah rendah dulu, cerita Mat Jenin ni telah muncul. Dalam...

0 Comments
Imran dan I'jaaz masak Tomyum Ayam

Imran dan I'jaaz masak Tomyum Ayam

Assalamualaikum wbt Dah lama juga sebenarnya diorang ni tak masak. Then lately ni the boys requested nak masak and emak punya tgn pun mas...

4 Comments
8 realiti apabila anda berkahwin dengan seorang doktor

8 realiti apabila anda berkahwin dengan seorang doktor

Assalamualaikum wbt Ramai orang nak atau ingat kahwin dengan doktor sangat glemer, best dan hari-hari dipenuhi ayat bunga cia cia cia. ...

0 Comments
Kelas Blogging Secara Peribadi bersama Salwasaleh!

Kelas Blogging Secara Peribadi bersama Salwasaleh!

Assalamualaikum wbt Saya ingin membuka ruang untuk mereka yang ingin mendapatkan bantuan dalam blogging. Kelas kali ini adalah dalam bentu...

0 Comments
What to EXPECT when you become a HOUSEWIFE?

What to EXPECT when you become a HOUSEWIFE?

Assalamualaikum wbt Hari ini sudah 3 tahun, 6 bulan & 1 hari saya menjadi RATU rumahtangga sepenuhnya. Saya selalu mendapat soala...

0 Comments