Bengkel Penulisan Blog #2 di Johor Bahru

Assalamualaikum warah matullah

Alhamdulillah, baru-baru ni diberi kesempatan untuk memberi satu lagi bengkel Penulisan Blog dalam siri Blogging Dari Jiwa. Kali ni di jemput oleh rakan-rakan Shaklee di Johor Bahru

Bengkel ni berlansung pada 16 April di Shaklee cawangan Johor Bahru yang terletak di Taman Molek. So if ade yang nak beli barangan Shaklee boleh la ke sana ye. Pendaftaran sebagai ahli juga diterima. Kalau nak beli barangan nanti senang dan dapat harga ahli. Boleh daftar bawah ID saya kalau nak (Salwa Mohd Saleh: 851435).

Anyways,

Seronok dengan gelagat peserta bengkel kali ni yang ohsem belaka. Biasala bila buat dengan mak-mak memang meriah dengan kehadiran sama anak-anak. Untuk kelas saya, takde masalah untuk mak bawa anak bersama. No problem. Kita faham kekaangan waktu dan juga kesukaran mak nak dapatkan bantuan untuk jaga anak. So bawa je sama. Hehehe


Tengok lah tu, sampai yang duduk atas lantai pun ada! Tertidur-tidur.

Seperti siri yang sebelumnya, saya telah berkongsi beberapa tips untuk penulisan yang baik dan datang dari hati supaya kita tidak rasa tertekan dan stress untuk berblog

Saya juga kongsikan tips bagaimana mencari idea, bagaimana menulis untuk produk barangan untuk dijual, bagaimana memviralkan entry dan beberapa topik lain lagi

Alhamdulillah, respon yang diterima memberansangkan. 
Antaranya seperti gambar berikut:



Saya berharap lebih ramai lagi yang akan dapat menulis dalam blog dengan baik. Bagi yang tidak berkesempatan, boleh juga membeli e-book Blogging Dari Jiwa dengan membuat tempahan di sini:


Semoga bermanfaat
In sya Allah jumpa di Ipoh pada 21 Mei hadapan!!

Love,

Salwa


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment