Resepi homemade NUGGET paling sihat!

Resepi homemade NUGGET paling sihat!

ASsalamualaikum wbt Rasanya memang ramai di kalangan anak-anak kita yang gemarkan nugget. Terutamanya nugget ayam. Cuma, yang di jual d...

6 Comments
4 Langkah buat DIY APRON kanak-kanak

4 Langkah buat DIY APRON kanak-kanak

Assalamualaikum wbt Kelmarin rasa nak pegang balik mesin jahit mini comel tu. Sebabnya weekend ni nk sambung 'Masak Challenge' unt...

0 Comments
Review UNIK tentang Filem Munafik 2016

Review UNIK tentang Filem Munafik 2016

Assalamualaikum wbt Sure u ols terkejut kan, sejak bila plak Salwasaleh ni pandai nak review review filem nih. Sebelum ni tak pernah ade p...

9 Comments
Imran dan I'jaaz masak mee goreng!

Imran dan I'jaaz masak mee goreng!

Assalamualaikum wbt Harini dah masuk hari ketiga cuti sekolah. Emak rasa dah tiba masanya diorang ni buat sesuatu yang lebih praktikal pul...

0 Comments
5 tips layan anak SEPERTI KAWAN

5 tips layan anak SEPERTI KAWAN

Assalamualaikum wbt Beberapa ketika dulu saya pernah kongsikan sedikit nasihat, supaya kita menjadikan anak sebagai kawan, bukan TUAN. Bol...

0 Comments
Gambar Gerhana Separa Matahari di rumah saya

Gambar Gerhana Separa Matahari di rumah saya

Assalamualaikum wbt Seronok juga sebenarnya berada dalam ke 'excited' an nak tengok gerhana matahari. Walaupun dah beberapa kali m...

0 Comments
Aiskrim SIHAT berkhasiat dengan hanya 3 langkah

Aiskrim SIHAT berkhasiat dengan hanya 3 langkah

Assalamualaikum wbt Oleh kerana dah dua minggu viralkan tentang aiskrim, saya suka nak berikan 1 resepi ala-ala aiskrim yang viral tu t...

0 Comments
4 BAHAYA  jika makan tepung gandum biasa

4 BAHAYA jika makan tepung gandum biasa

Assalamualaikum wbt Kalau kita cuba puasa gandum, memang jenuh. Macam-macam tak boleh nak dimakan. Roti, biskut, segala mak jenis kek, man...

9 Comments