Jadikan anak RAKAN, bukan TUAN!

Jadikan anak RAKAN, bukan TUAN!

Assalamualaikum wbt Saya biasa mendapat pertanyaan dan kadangkala keluhan dari ibubapa tentang permasalahan sekitar hal keibubapaan. Sa...

0 Comments
Bagaimana 300 beg menjadi 3000 beg?

Bagaimana 300 beg menjadi 3000 beg?

Ini laporan akhir  Projek Beg Sekolah .  Saya telah paparkan di page beserta ucapan penghargaan, terima kasih dan salam horma...

0 Comments
Pandangan tentang isu Selfie Breastfeeding

Pandangan tentang isu Selfie Breastfeeding

Assalamualaikum wbt Subuh ini baru saya berpeluang menghadam isu pertembungan dua 'clans' yg sangat berpengaruh namun pada saya...

0 Comments
Cerita tentang nama anak-anak saya

Cerita tentang nama anak-anak saya

Assalamualaikum wbt Hangat isunya terutama sejak sekolah buka kembali. Dulu kalau nama panjang ni kira 'rare' lah. Sekarang ni ter...

0 Comments
Just DO it!

Just DO it!

Orang yang paling tidak melakukan kesalahan adalah orang yang tidak melakukan apa-apa tindakan. Bukan bermakna dia hebat kerana tidak per...

0 Comments
Cara membuat DIY Gitar

Cara membuat DIY Gitar

Assalamualaikum wbt Dah lama rasanya saya tak membuat entry tentang DIY. Sedikit busy la dengan cuti sekolah hehehe (Alasan je tu sebenarn...

0 Comments