Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana awk handle banyak kerja ye? Saya selalu ditanyakan soalan mcm ni.  Ni bukan kes #2Kerja yang hangat diperkatakan tu. Ni ke...

2 Comments
Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Assalamualaikum wbt "Miracle happens to those who believe" Berapa ramai dari kita yang pernah mengalami kisah ajaib? Saya pe...

0 Comments
11 poster WAJIB ada dirumah anda!

11 poster WAJIB ada dirumah anda!

Assalamualaikum wbt Agak lama juga tak update blog kali ini. Sedikit kesulitan dengan masalah kesihatan anak menyebabkan saya lebih memili...

0 Comments
Riadah di Taman Sri Empangan, Putrajaya

Riadah di Taman Sri Empangan, Putrajaya

Assalamualaikum wbt Ni entri santai sempena cuti sekolah. Dalam banyak-banyak tempat, kadangkala kita tak terfikir pun nak pegi tempat yan...

0 Comments
Aktiviti menarik di Taman Buaya, Langkawi

Aktiviti menarik di Taman Buaya, Langkawi

Assalamualaikum wbt Haritu saya dah kongsikan kepada anda TIPS NAIK CABLE CAR di Langkawi. Hari ini nk kongsi pulak dengan anda satu lg l...

0 Comments