Happy 4th birthday I'jaaz!

Happy 4th birthday I'jaaz!

Today I shall celebrate the day i gave birth to a miracle baby your tiny hands tender and lovely with cheek rounded and flabby those na...

0 Comments
Imran & I'jaaz fundraising project for SCHOOL TRIP

Imran & I'jaaz fundraising project for SCHOOL TRIP

Assalamualaikum wbt My name is Imran. I'm 6 years old. My brother (I'jaaz, 4 years old) and I are conducting a fundraiser to fund ...

0 Comments
Penggunaan waktu pagi, tengah hari,petang dan malam yang paling tepat

Penggunaan waktu pagi, tengah hari,petang dan malam yang paling tepat

Assalamualaikum wbt Biasa tak korang confuse dan pakai ayat-ayat mcm  "pkl 1 petang karang kita jumpe tau" atau &...

2 Comments
10 kebaikan penyusuan IBU secara esklusif

10 kebaikan penyusuan IBU secara esklusif

Assalamualaikum wbt Kali ni saya nk kongsikan beberapa kebaikan dari penyusuan ibu. Mungkin nampak simple, tetapi ramai juga ibu bapa di ...

0 Comments
Melukis dengan menggunakan sayur Saleri!

Melukis dengan menggunakan sayur Saleri!

Assalamualaikum wbt Esok dah nk cuti. Raya pun dah habis jadi tkde la nak ke rumah terbuka agaknya kan? Tapi ramai juga yang kenduri kahwi...

0 Comments
Perkara yg perlu diuruskan bila berlaku KEMATIAN di rumah kita

Perkara yg perlu diuruskan bila berlaku KEMATIAN di rumah kita

Assalamualaikum wbt Saya membaca mesej ini di wall saudara saya di FB. Mesej ini juga berlegar melalui group Whatsapp. Bagi saya yang k...

1 Comments
Bila anak mengamuk teruk

Bila anak mengamuk teruk

Assalamualaikum wbt Mesej kali ini bukan dari pengalaman peribadi saya. Saya ambil dari perkongsian salah seorang ikon dalam bidang keib...

3 Comments
MERDEKA Sales!

MERDEKA Sales!

Jualan pakej sempena meraikan bulan kemerdekaan Malaysia. Sale ini beransung hingga 31 Ogos 2015 Hubungi kami utk maklumat lanjut ...

0 Comments
4 fakta penting sebelum anda MENDERMA DARAH

4 fakta penting sebelum anda MENDERMA DARAH

Assalamualaikum wbt Menderma darah adalah satu perbuatan yang sangat terpuji dan digalakkan. Kita mampu membantu mereka yang sedang bertar...

0 Comments
6 cara BETULKAN cara anak pegang PENSIL

6 cara BETULKAN cara anak pegang PENSIL

A ssalamualaikum warah matullah Bagi parents yang ada nak berusia setahun ke atas, salah satu perkara yang kita ajar adalah cara memega...

3 Comments