10 tips PALING SIMPLE utk menjadi ORANG KAYA

10 tips PALING SIMPLE utk menjadi ORANG KAYA

Assalamualaikum wbt Sejak beberapa hari yang lepas (terutamanya semalam), mmg panas group-group Whatsapp dengan topik hangat politik. Tak ...

0 Comments
Cerita DUIT RAYA Imran dan I'jaaz tahun 2015

Cerita DUIT RAYA Imran dan I'jaaz tahun 2015

Assalamualaikum wbt Raya dah mula masuk minggu kedua. Makanya bermula la pula seisi open house di mana-mana. Orang kawen pun ramai juga, ...

2 Comments
5 Tips supaya DUIT RAYA kekal jd milik ANAK

5 Tips supaya DUIT RAYA kekal jd milik ANAK

Assalamualaikum wbt Esok dah nak raya dah ni. Sana sini orang update status pasal balik kampung dan persediaan raya. Saya masih belum bali...

2 Comments
Tips balik kampung dengan SELAMAT dan SENANG HATI

Tips balik kampung dengan SELAMAT dan SENANG HATI

Assalamualaikum warah matullah Tahukah anda, menurut laman web World Health Ranking , Malaysia di senaraikan sebagai negara ke 20 di dunia...

2 Comments
Sebab sebenar KUBAH NABI menjadi warna merah

Sebab sebenar KUBAH NABI menjadi warna merah

Assalamualaikum wbt Baru-baru ni heboh tentang kubah Masjid Nabi yang berwarna hijau telah bertukar sebahagian warnanya kepada merah. Rama...

0 Comments
Pesanan utk orang RABUN yang nk pegi Umrah

Pesanan utk orang RABUN yang nk pegi Umrah

Assalamualaikum wbt Saya ni kategori rabun tegar jugak la. Sejak pakai spek mata waktu form 2 sampai la sekarang, sudah sinonim tak dapat ...

2 Comments
Ringkasan pengajaran setiap Juzu' dalam Quran oleh NAK

Ringkasan pengajaran setiap Juzu' dalam Quran oleh NAK

Assalamualaikum warah matullah Harini buat julung-julung kalinya seruan utk #MalaysiaNgaji di adakan. Pada jam 12 hingga 1 petang tad...

0 Comments
8 tips urus kewangan utk BERAYA dengan JIMAT

8 tips urus kewangan utk BERAYA dengan JIMAT

Assalamualaikum wbt Harini ramai penjawat awam akan berdebar-debar kerana ujian dah bermula. Ye la, gaji yang bulan Julai punya dah masuk ...

0 Comments
Sabun cuci pinggan Shaklee yang sangat natural dan sesiapapun boleh guna

Sabun cuci pinggan Shaklee yang sangat natural dan sesiapapun boleh guna

Assalamualaikum wbt Ramai orang ingat Shaklee ni supply supplement aje. Semuanya vitamin utk di makan. Ye ke? Tak lah!  Seb...

0 Comments
Rahsia SHOPPING dengan anak-anak dalam keadaan AMAN BAHAGIA

Rahsia SHOPPING dengan anak-anak dalam keadaan AMAN BAHAGIA

Assalamualaikum wbt Pernah tak rasa macam kalau boleh nak 'park' aje anak-anak kt mana-mana ke, lepas tu kita pi shopping dengan s...

4 Comments
Raya Flash Sale

Raya Flash Sale

Flash sale yg jarang-jarang berlaku! Kali ni kami buat khas sempena Lebaran dengan kuota terhad Jika kuota kami telah pen...

0 Comments