Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana awk handle banyak kerja ye? Saya selalu ditanyakan soalan mcm ni.  Ni bukan kes #2Kerja yang hangat diperkatakan tu. Ni ke...

2 Comments
Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Assalamualaikum wbt "Miracle happens to those who believe" Berapa ramai dari kita yang pernah mengalami kisah ajaib? Saya pe...

0 Comments
11 poster WAJIB ada dirumah anda!

11 poster WAJIB ada dirumah anda!

Assalamualaikum wbt Agak lama juga tak update blog kali ini. Sedikit kesulitan dengan masalah kesihatan anak menyebabkan saya lebih memili...

0 Comments
Riadah di Taman Sri Empangan, Putrajaya

Riadah di Taman Sri Empangan, Putrajaya

Assalamualaikum wbt Ni entri santai sempena cuti sekolah. Dalam banyak-banyak tempat, kadangkala kita tak terfikir pun nak pegi tempat yan...

0 Comments
Aktiviti menarik di Taman Buaya, Langkawi

Aktiviti menarik di Taman Buaya, Langkawi

Assalamualaikum wbt Haritu saya dah kongsikan kepada anda TIPS NAIK CABLE CAR di Langkawi. Hari ini nk kongsi pulak dengan anda satu lg l...

0 Comments
7 perawi hadith yg paling banyak meriwayatkan hadith

7 perawi hadith yg paling banyak meriwayatkan hadith

Sahabat Nabi Perawi Hadith Terbanyak Diantara para sahabat, tercatat ada tujuh sahabat yang terbanyak dalam meriwayatkan hadith. Inilah pro...

0 Comments
7 tips  duduk dlm wad hospital kerajaan

7 tips duduk dlm wad hospital kerajaan

Assalamualaikum wbt  Sesuai dengan keadaan saya sekarang yg dah masuk hari ke-4 menjaga bayi di hospital, makanya saya nak kongsikan bebera...

0 Comments
Shopping di Johor Premium Outlets (JPO)

Shopping di Johor Premium Outlets (JPO)

Assalamualaikum wbt Hari tu ada cerita tentang Tips ke Hello Kitty Town di Nusajaya. Kali ni nak cerita sambungan nya pada hari kedua di ...

0 Comments
5 tips naik Cable Car Langkawi

5 tips naik Cable Car Langkawi

Assalamualaikum wbt Sebenarnya kat Malaysia ni mmg dah banyak juga lah cable car atau kereta kabel ni. Kita ada yang di Bukit Bendera, l...

2 Comments
Kenapa saya sorok report card anak saya?

Kenapa saya sorok report card anak saya?

Kenapa saya sorok report card anak saya? -------------------------------------------------- Selalu yang terjadi, anak-anak yang menyorokk...

0 Comments