Beli Shaklee, Dapat Duit! INI SERIUS

Assalamualaikum wbt

Fenomena Shaklee kini di seluruh tempat dan pelosok Malaysia
Masing-masing bercerita tentang Shaklee
Dan ramai juga yang tak sabar nak gunakan produk Shaklee.

Tapi.


Berapa ramai tahu tentang cash rebate yang best ni?





Jika anda beli shaklee, anda berpeluang mendapat duit secara tunai dalam bentuk Bonus yang akan di masukkan terus ke dalam akaun bank anda!



INI SERIUS


Caranya?


Amaran:Sila baca dan ikuti langkah ini sehingga tamat kerana langkah terakhir adalah yang paling penting jika anda betul-betul mahu wang anda kembali dan jika anda berminat untuk mendapat bonusyang lebih banyak







Langkah 1: Daftar menjadi ahli


Hanya dengan yuran RM65 SEUMUR HIDUP, anda boleh mendapatkan harga ahli yang JAUH LEBIH MURAH untuk seumur hidup. Tak perlu dah susah-susah nak tanya dan mesej sampai 10 pengedar utk dapatkan harga murah dan sibuk nak compare harga selepas tu. Sebab harga ahli mmg lagi murah dan HARGA AHLI ESKLUSIF utk ahli Shaklee!


Langkah 2: Shopping Online

Lepas mendaftar, anda akan diberikan ID dan password utk log in ke www.shaklee2u.com.my
Anda bebas shopping disini 24jam sehari, 7 hari seminggu! Boleh buat bila-bila masa sahaja dari mana-mana tempat yang mempunyai internet access. Wah, mudahnya!

Anda dapat lihat semua katalog penuh barangan Shaklee. Bukan sekadar vitamin, tapi katalog ni termasuk lah set kecantikan kulit, rambut, pembersihan rumah dan sebagainya. Semua dengan HARGA AHLI ok? Anda juga boleh download newsletter, info terbaru tentang produk Shaklee, dapat hadir seminar dan training dan banyak lagi info yang best!

Lepas anda buat confirmation setiap pembelian, Shaklee akan HANTAR TERUS KE RUMAH anda atau ke tempat yang anda nak Shaklee hantar barangan tersebut. Jadi anda tak perlu susah nak packing atau nak balut-balut. Kalau rasa nak bagi hadiah atau nak jual apa-apa barangan Shaklee, kan lebih mudah



Langkah 3: Beli banyak, lebih banyak duit tunai!

Suka  saya ulang sekali lagi, rugi jika anda beli harga ahli dengan pengedar .
Sebab?

Dengan setiap pembelian minima sebanyak hanya 150uv (points) sahaja setiap bulan, anda sudah layak dapat bonus. Mudah kan?

150UV adalah bernilai sekitar lingkungan RM450-RM500 sahaja. Jika anda pengguna tegar Shaklee, jumlah ini sangat kecil dan anda dengan senangnya akan layak dapat bonus.

Suka untuk saya maklumkan bahawa UV akan expired setiap hujung bulan. Jika pada hujung bulan anda mendapat lebih dari 150UV, bonus tersebut akan dimasukkan ke dalam akaun anda pada pertengahan bulan berikutnya. Lebih banyak UV yang anda kumpul, lebih banyak bonus yang anda akan dapat.

Jangan terkejut jika saya katakan, ramai yang sudah mendapat bonus mencecah 4,5 dan 6 angka dengan Shaklee!


Langkah 4 (TERAKHIR dan TERPENTING): Daftar dengan orang yang betul

Ramai yang sudah terjebak dengan pengedar yang tidak bertanggungjawab. Mereka menjual produk Shaklee pada harga ahli, tapi kemudian membiarkan pelanggan terkapai-kapai tanpa konsultasi yang baik dan betul. Akhirnya mereka terpaksa tebalkan muka dan mendapatkan khidmat nasihat daripada pengedar Shaklee yang diyakini

Anda tak mahu jadi orang seperti ini!

Ada juga yang mendaftar ahli secara semberono kerana pujukan ahli keluarga atau kawan rapat. Mungkin anda pada mulanya berniat hanya untuk makan sendiri tapi awas, sangat ramai pengguna tegar Shaklee yang mulanya seperti ini berubah fikiran dan MULA MENJUAL SHAKLEE kerana kesannya yang sangat superb! (in sya Allah) dan saya adalah salah seorang dari mereka

Alhamdulillah saya mendaftar dengan orang yang sangat bertanggungjawab dan berikan panduan yang bagus dan teratur. Apa akan terjadi jika anda mendaftar dengan orang yang tidak tahu apa-apa?

KONSULTASI PERCUMA dan BERTERUSAN hanya akan diberikan jika anda mendaftar bersama kami di salwasaleh.com

Anda akan dimasukkan ke dalam support GROUP ISTIMEWA dan kami akan berikan panduan yang terbaik untuk anda.



Jangan tunggu lagi, daftar sekarang bersama kami!

Isikan borang dibawah dan kami ucapkan SELAMAT DATANG ke OHSEM FAMILY!




Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment