Cupcakes raya aidilfitri & raya aidiladha

Assalamualaikum wbt


Raya aidilfitri dah habis lama dah
Raya aidiladha pulak lagi beberapa hari sahaja lagi
Sekarang baru dok teringat nak post pasal cupcakes raya

Mulanya disebabkan tempahan dari cikgu kat nursery I'jaaz
Nak bawak balik kampung katanya
So, try la buat satu set
Not bad

Ini hasilnya...


Cantik tak?
Hehe


Untuk pertama kali buat rasanya OK la tu kan
Lepas tu rasa nak bawak balik kerumah mak mertua pulak
Sebab tahun ni raya disana dulu
Jadi sebelum balik raya, buat lagi satu set, tapi kali ni ada masjid..

Tat taraaaa...


cupcakes raya, cupcakes aidilfitri, cupcakes aidiladha, raya cupcakes, aidilfitri cupcakes


dan yang last sekali ni buat untuk majlis jamuan raya
Jamuan kat sekolah Imran
So buat lah satu lagi set khas untuk Imran

Jeng jeng jeng...


cupcakes raya, cupcakes aidilfitri, cupcakes aidiladha, raya cupcakes, aidilfitri cupcakes

So if ada yang berminat nak tempah, call aje lah yer
You know my number..hehehe



Love,


Salwa












Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment