Cara menjadi ahli dan distributor Shaklee

Assalamualaikum wbt

Dah berlalu 10 hari pertama fasa Ramadhan. Bagaimana puasa kita selama ini? Adakah lebih baik atau sama sahaja? Mungkin waktu yang baik utk muhasabah bersama.

Hari ni saya nak cerita tentang satu soalan yang selalu sangat orang tanya;

"Macam mana nak jadi ahli Shaklee?"
ahli shaklee, shaklee membership, membership shaklee. jadi ahli shaklee, cara daftar ahli shaklee

Senang sahaja jawapannya.

◆ Pilih upline yang diyakini
◆ Isi borang kaler hijau
◆ Bayaran RM65 sahaja utk seumur hidup atau percuma dgn beli barangan bernilai 200UV
◆ Tambah RM10 utk kos pengeposan kit membership dari Shaklee atau percuma kalau beli barangan bernilai 200UV
◆ Siap!


Eyh, kenapa pulak nak kene pilih upline yang diyakini?

Ini pun senang juga jawapannya. Kita perlu upline yang diyakini kerana:

☆ Dia boleh guide kita dari awal
☆ Dia boleh pastikan kita on track (ni kalau yang nak serius ber Shaklee)
☆ Dia boleh tolong ajar teknik marketing
☆ Dia boleh ajar info tentang supplemen yang Shaklee tawarkan
☆ Dia boleh bagi online dan offline coaching
☆ Dan banyak lagi!


Tu la sebabnya penting kita pilih upline yang sesuai dan diyakini

Ok, sekarang nak tahu pulak, apa lah kelebihannya kalau kita jadi ahli Shaklee ni?
Haa, yang ni la yang best. Bukan suka-suka aja nak jadi ahli

Kenapa perlu jadi ahli Shaklee?



♥ Dapat beli barangan Shaklee dengan harga membership
♥ Dapat tawaran istimewa setiap bulan. Contoh buy 6 free 1 offer
♥ Dapat kumpul UV (point) dan boleh dapat bonus
♥ Dapat berkenalan dengan jaringan ahli Shaklee yang lain
♥ Dapat pergi Shaklee National Conference
♥ Dapat peluang untuk melancong didalam dan luar negara termasuk Umrah 5 bintang!
♥ Dapat peluang untuk memiliki car bonus
♥ Dapat mengikut sunah dengan menceburi bidang perniagaan


Seronok kan?
Macam-macam pun dapat. Tapi kami berbeza.
Kena berusaha, barulah dapat menuai hasilnya!

Jadi, kenapa perlu jadi ahli bawah saya?

Hehehe, promote diri sendiri pulak.
Sebab


♡ Saya akan berikan ilmu tentang Shaklee
♡ Saya akan coaching anda
♡ Saya akan jawap soalan anda. Kalau tak tahu, kita boleh sama-sama cari jawapan
♡ Saya akan add anda dalam Group esklusif yang ada tips, files dan banyak info
♡ Anda akan berpeluang bernaung di bawah Empayar Jutawan Shaklee! (group special)
♡ Anda akan mendapat dorongan secara spiritual dan emotional

Waaah
Nak janji banyak2 lagi cukuplah
Yang penting Shaklee ini adalah usaha
Disertakan dengan tawakal dan doa
Kalau upline hebat mana sekalipun, jika kita tak berusaha, kita tak dapat hasilnya
Macam tu juga dengan downline, jika downline lebih hebat, maka dia yang akan dapat hasil hebat

Jadi Shaklee ini sangat adil!
Siapa usaha, dia yang akan dapat!

:)

Anda, kenapa tunggu lagi

Jom SHAKLEE!!!!

Love,

Ur upline wanna be


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment