Shaklee Get Clean Water Pitcher yang murah dan mudah dibawa!

Asslamualaikum wbt

Hari ini saya nk kongsikan sesuatu yang sangat istimewa dan  sangat sangat diperlukan semua orang.

Sebab ianya berkaitan dengan apa yang kita ambil setiap hari.

Semua orang perlu minum air. 

Ye tak? 

Tapi tak semua dapat air yang bersih dan selamat untuk diminum. Kita kadang-kadang masak air tetapi tak semestinya selamat kerana hanya kuman yang terbunuh tetapi kandungan toksik lain tidak dapat dikurangkan.


Kalau nak beli water filter yang diluar sana, sampai beribu-ribu ringgit. Bukan jugak semua orang mampu. Tetapi yang ini serius mampu dimiliki semua orang walaupun students yang menyewa rumah sahaja.Apa tu?

Shaklee water filter, shaklee water pitcher, get clean water pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!Kenapa Get Clean Water Pitcher sangat berbaloi dimiliki?• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Shaklee water filter, shaklee water pitcher, get clean water pitcher
Kenapa anda perlu memilih Get Clean Water Pitcher?


• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak
Apakah lagi keistimewaan Get Clean Water Pitcher?SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.Klik link video ini utk maklumat lanjut tentang Water Pitcher: Shaklee Get Clean Water Pitcher Video


Bagaimana ingin mendapatkan Get Clean Water Pitcher?


Dapatkan starter kit hari ini dengan harga yang cukup berbaloi. Hanya RM460 utk satu set dengan filter utk kegunaan 1 tahun 3 bulan!


Hubungi saya sekarang dengan SMS/Whatsapp 019-5558027 atau emailkan ke salwamohdsaleh@gmail.com


Love,
Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

No comments:

Post a Comment

Instagram