Set slimming Shaklee yang berkesan dengan harga mampu dimiliki!

Set slimming Shaklee yang berkesan dengan harga mampu dimiliki!

Assalamualaikum wbt semua Ada yang dikalangan kita sudah rimas digelar tong drum , pelampung, kuih apam dan sebagainya. Inilah masa...

0 Comments
Tips pengambilan supplement Shaklee

Tips pengambilan supplement Shaklee

Assalamualaikum wbt Pelanggan yang saya kasihi... Nak share beberapa guideline untuk sesiapa yang mengambil supplement Shaklee. Ada...

4 Comments
Kenapa homemade play dough kami MURAH?

Kenapa homemade play dough kami MURAH?

Assalamualaikum Saya ada menerima beberapa maklum balas dari pelanggan saya. Soalannya sama, "Kenapa play dough ni murah sangat ...

0 Comments
Diary WAHM M3W4: Yang indah itu bahasa

Diary WAHM M3W4: Yang indah itu bahasa

Assalamualaikum wbt Yang kurik itu kendi, Yang merah itu saga; Yang baik itu budi, Yang indah itu bahasa. Kita selalu diperdengarkan ...

3 Comments
Homeschooling #4: Potty training for Imran

Homeschooling #4: Potty training for Imran

Assalamualaikum wbt I admit that i do not have 'the gut' to start the potty training for Imran. I am still convincing myself that...

2 Comments
Diary WAHM M3W3: Merangupkan kembali biskut lemau

Diary WAHM M3W3: Merangupkan kembali biskut lemau

Assalamualaikum Biasa tak kalau kita atau anak-anak kita makan biskut lepas tu tinggal aje dan tak dimasukkan dalam tupperware dengan elo...

1 Comments
Ada apa dengan air-cond nih??

Ada apa dengan air-cond nih??

Assalamualaikum Sekarang ni kalau pegi rumah mana-mana pun kebanyakkan nya dah ada penghawa dingin atau lebih ramai yang suka sebut air-co...

0 Comments
Tips play dough tahan lebih lama

Tips play dough tahan lebih lama

Assalamualaikum Terima kasih atas sambutan luar biasa untuk homemade play dough kami. Memang terharu gitu! Semoga ramai lagi yang dapat ...

0 Comments
Diary WAHM M3W2: Supplement sebagai ikhtiar

Diary WAHM M3W2: Supplement sebagai ikhtiar

Assalamualaikum Hari ini saya ingin mengajak anda menyelami satu hadis Rasulullah tentang konsep tawakal. Rasulullah pernah menegur seor...

0 Comments
Tips jalan-jalan ke Hello Kitty Indoor Theme Park & JPO

Tips jalan-jalan ke Hello Kitty Indoor Theme Park & JPO

Assalamualaikum wbt Lama dah tak menulis disini. Cuti sekolah minggu lepas, kami sekeluarga juga ambil peluang utk bercuti-cuti Malaysia ...

9 Comments