baju putih saye...

Bismillahirrahmanirrahim assalamualaikum warah matullah.... alhamdulillah dengan izin-Nya, hari ni tergerak nak post satu entry setelah ...

0 Comments

marhaban ya Ramadhan!!!

Assalamualaikum warahmatullah.... sedar tk sedar....dlm beberapa hari lagi kita akan menyambut ketibaan bulan paling mulia dalam Islam... ...

0 Comments

Tawakkal seekor semut kpd Rabb-nya

assalamu'alaikum wbt.... kaifa hal sahabat2 seperjuanganku sekalian.. moga kalian sentiasa ditetapkan iman dan dalam pemeliharaan Allah ...

0 Comments

~Setanggi Syurga~

assalamualaikum warah matullah... alhamdulillah..dapat jugak lastnya alter blog ni yg dah lama terbiar dgn template die [template lama] ya...

0 Comments

Destinasi Cinta

assalamualaikum warahmatullah.. kepada semua...maaflah...ada masalah sket ngan blog ni.. template die BUAT HAL...jadi tkleyh nkkuar cam dulu...

0 Comments

Usrah Kedua Puluh

Assalamaulaikum warahmatullah.. Kaifahalu korang? Harap semua sehat sejahtera dibawah keredhaan Ilahi.in sya Allah. Waktu ni sebenarnya se...

0 Comments

peringkat2 utk istiqomah

assalamualaikum... ape kabar blogger2 n netizen sekalian? sehat?ape kabar nikmat islam n iman? baik2? alhamdulillah.harap2 camtu la.seperti ...

0 Comments

Tadak Internet

assalamualaikum fuhh...finally...!!! It?s been nearly a month since I posted my last entry kat diz blog. Im not quite sure wut reason can ...

0 Comments

Hijrah vs tkde mood

assalamualaikum... seperti yg dijanjikan..lps exam akan sambung posting.actually dh lama nk tulis tp keadaa tk brape mengizinkan ditambah ...

0 Comments

Cinta kita cinta perjuangan

"Enti menangis..?" "Untuk apa ana menangis, bukankah akh selalu pesan, jangan menangis kerana manusia." "Habis, m...

0 Comments

kawen????

assalamulaikum warah matullah... kabare sahabat2 sekalian? camne prep utk exam? ok ker?hehehe...soklan paling mengancam tu.kpd yg tlh, tgh...

0 Comments

antara nafsu dan iman

assalamualaikum warah matullah... ape kabar semua?harap sehat aje.semoga nikmat iman dan islam akan terus kekal dalam diri kita dengan be...

0 Comments

tetap pada jalan yg benar

assalamualaikum warah matullah... lama dh tk up date..tkde la busy sgt..cuma belom rasa nk menaip kat blog ni.tgh tunggu idea.sekarang buk...

0 Comments
Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu

assalamualaikum warah matullah.... ~Selamat hari ibu~ salam hari ibu buat semua ibu didunia especially my mom...JAMALIAH MAT TAHIR.she&#...

0 Comments

Kajian ttg Nabi Muhammad

Assalamualaikum... Kisah yang mmg menarik utk diketengahkan buat tatapan umum...iaitu apabila Paderi Agama Hindu menyeru penganutnya meme...

0 Comments

Salam Maulidur Rasul

assalamualaikum warah matullah... salam maulidurrasul buat semua ikhwah dan akhawat.harap semua sehat walafiat la ye.waktu menaip ni penul...

0 Comments

Alhamdulillah..

assalamualaikum warahmatullah... Selawat dan salam buat Rasul junjungan,Nabi Muhammad s.a.w Jutaan terima kasih dr penulis kpd semua pen...

0 Comments

welcome

assalamualaikum warah matullah... ahlan wasahlan wamarhaban bikum,welcome,namaste n KIoRA !! Alhamdulillah akhirnya dpt jugak publish blo...

0 Comments

Alhamdulillah..

Assalamualaikum warahmatullah.... waktu sedang menaip ni, terbayang lg tadarus yang baru sahaja selesai.alhamdulillah,percubaan pertama u...

0 Comments

Anjakan Paradigma

assalamualaikum.... skang dh pkl 12.33mlm.actually sgt2 penat skang coz dh dua mlm kot yg tido tk betoi.alhamdulillah tgh hari td dh AGM ...

0 Comments

first entry

bismillahirrahmannirrahim.. assalamualaikum warahmatullah.... mulakan dengan lafaz suci..moga perjalanan seterusnya bagi blog ni mendapat...

0 Comments